Spletna konferenca EIT RawMaterials Summit o surovinah in naprednih materialih 17. 6. 2021, svetovni splet

IME DOGODKA: EIT RawMaterials Summit

ORGANIZATOR: EIT RawMaterials GmbH

TERMIN: 17. junij 2021

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Osrednja tema spletne konference bodo inovacije in tehnologije na področju surovin in naprednih materialov, ki zavzemajo pomembno vlogo pri zelenemu in digitalnemu prehodu gospodarstev.

Teme bodo obsegale tudi nujne spremembe v izobraževalnem procesu, predstavitvijo ERMA (European Raw Materials Alliance), krožno gospodarstvo, med samimi predstavitvami pa se boste lahko tudi seznanili z zgodbami o uspehu nekaterih podjetij.

Med predavatelji in udeleženci bodo predstavniki akademskega in poslovnega sveta kot tudi visoki politični odločevalci s predstavniki Evropske komisije (Mariya Gabriel). Iz Slovenije bo med predavatelji dr. Janez Potočnik, ki bo sodeloval v sklepnem delu o krožnem gospodarstvu med 14:00 in 15:30.

REGISTRACIJA: je na voljo preko obrazca, preko katerega je možno uveljavljati 20 % popust na ceno vstopnice. Podrobnosti o tem, kaj vključuje posamezni paket in z navedbo cene, so dostopne na strani z registracijo.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku, predavateljih in programu ter ostalimi podrobnostmi, so dostopne na uradni spletni strani oziroma v letaku.