Stand up zajtrk na CTT – 16. maj 2019 – Osrednja tema: Prijavi inovacijo za nagrado 2.500 evrov!

“Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja”

16. maj 2019, od 9:00 – 10:30

Institut »Jožef Stefan«. Soba C86 (od vhoda iz Jadranske ulice, po širokih stopnicah, prva soba levo).

Vabimo vas na spoznavni, neformalni “Stand-up zajtrk”.

Pogovorili se bomo o možnostih in vaših idejah za prijavo na nagrado za najboljšo invencijo/inovacijo iz vaše (raziskovalne) organizacije s ciljem razvoja poslovnega modela za licenciranje tehnologije industriji ali lastnega zagonskega (odcepljenega) podjetja.

Tekmovanje za inovacijo z najboljšim tržnim potencialom s poudarkom na predstavitvi poslovnega modela bo letos oktobra potekalo v obliki predhodnega ocenjevanja pisnih prijav in finalnega ocenjevanja petminutnih “pitch” predstavitev. Na 12. Mednarodni konferenci za prenos tehnologij (ITTC), 10. oktobra 2019 na IJS, bo mednarodna ocenjevalna komisija izbrala zmagovalni tim, ki bo prejel nagrado v višini 2.500 evrov. V kolikor boste pred “Stand up zajtrkom” izpolnili predprijavnico z osnovnimi informacijami o vaši ideji, vam bodo strokovnjaki CTT lahko na dogodku že bolj konkretno svetovali glede oddaje končne prijave.

Na “Stand-up zajtrk” so vabljeni podjetni raziskovalci in študenti, dijaki, drugi inovativni posamezniki in potencialni podjetniki. Na dogodku sodelujejo strokovnjaki CTT in vabljeni zunanji strokovnjaki, partnerji CTT, izkušeni podjetniki in bivši sodelavci IJS.

Dogodek organiziramo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, in drugim posameznikom, ki se navdušujejo ali celo že udejanjajo ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve (odcepljenih) podjetij, oziroma jih tovrstne pobude zanimajo.

Namen dogodka je, da se (bolje) spoznamo, predstavimo možnosti nudenja podpornih storitev zagonskim podjetnikom in takoj ali kasneje pomagamo z organizacijo mentoriranj in svetovanj strokovnjakov CTT in zunanjih strokovnjakov, izkušenih podjetnikov, članov mreže Prijateljev IJS, ki so pripravljeni svetovati mladim zagonskim podjetnikom.

Dogodek moderira: mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.

Organizacija in dodatne informacije: Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut »Jožef Stefan«
robert.blatnik@ijs.si / tehnologije@ijs.si

Za udeležbo na dogodku vas prosimo za registracijo preko spodnje povezave.

Registracija

e-mail: tehnologije@ijs.si | spletna stran: http://tehnologije.ijs.si/

facebook: https://www.facebook.com/cttijs/

twitter: https://twitter.com/cttijs

Copyright © 2019 Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan
All rights reserved.