Simpozij o električnih in avtonomnih vozilih 20.-22. 20. 2020, Ljubljana

IME DOGODKA: 7. simpozij Emobility

ORGANIZATOR: Emobility, SPIRIT Slovenija

TERMIN: 20.-22. oktober 2020

LOKACIJA: dvorana Stožice

OPIS: Društvo Emobility bo oktobra organiziralo 7. simpozij o razvoju električnih in avtonomnih avtomobilovbaterij, polnilne infrastrukture in pripadajočih poslovnih modelov.

Predavatelji iz številnih držav (Norveška, Nizozemska, Nemčija, ZDA, Monako) bodo spregovorili o aktualnih vprašanjih o trgu električnih avtomobilov, kakšno vlogo ima pametna polnilna infrastruktura v povezavi z omrežji, ali električna infrastruktura dohaja razvoj in število električnih avtomobilov …

Vzporedno bodo praktični primeri iz posameznih lokalnih okolij predstavljeni znotraj 2. Konference za lokalne skupnosti (tretji dan dogodka), kjer bo govora tudi o prehodu na brezogljični (javni) promet. Med udeleženci bodo različni strokovnjaki za omrežja in distribucijo električne energije ter za razvoj avtonomnih vozil, kot tudi politični predstavniki iz nacionalnega in mednarodnega okolja.

REGISTRACIJA: je na voljo na prijavni strani, pri čemer je redna cena vstopnice 200 evrov. Zaradi veljavnih ukrepov in priporočil, je število udeležencev omejeno in bo zbiranje prijav zaključeno ob zapolnitvi prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: so dostopne na spletni strani konference.