Prihajajoči MIT4LS2021 in aktivna platforma za takojšnja dvostranska srečanja 12.-14. 5. 2021, Italija in svetovni splet

IME DOGODKA: Meet in Italy for Life Sciences 2021 – MIT4LS2021

ORGANIZATOR: MIT4LS2021

TERMIN: 12.-14. maj 2021

LOKACIJA: Italija, Genova

OPIS: Uveljavljeni dogodek Meet in Italy for Life Sciences je v letu 2020 v okrnjeni obliki kljub zahtevnim razmeram, povezanimi s koronavirusom, izvedel določene napovedane aktivnosti, vendar se bo kot fizični dogodek vrnil predvidoma v maju 2021.

Takrat bo znova priložnost za dvostranska srečanja med udeleženci, konferenco z znanimi predavatelji o aktualnih temah s področja življenjskih znanosti in vplivu biomedicinskih tehnologij, tematskimi delavnicami o izbranih temah, možnostmi za predstavitev idej in projektov ter razstavo.

Vzporedno je že sedaj aktivna platforma MIT4LS2021, preko katere lahko navežete stik s preostalimi udeleženci in se v kateremkoli terminu do naslednje pomladi dogovorite za virtualno srečanje. Za izvedbo je urejeno na platformi B2Match, zaradi česar nameščanje posebne programske opreme ni potrebno. Zadostujejo le namizni ali prenosni računalnik, spletni brskalnik, kamera in mikrofon.

REGISTRACIJA: za trenutno aktivno platformo je na voljo na spletni strani, kjer so dostopne tudi preostale informacije.